soDer. Conceptes i solucions per a ventilació


HOME      |      CASTELLANO  |  CATALÀ  |  ENGLISH
 


Garntía de 10 añosRehabilitació de conductes
Serveis

Rehabilitació i restauració de conductes en el seu interior amb epoxi
El sistema INTRATUBO ha evitat a moltes persones despeses innecessàries i la terrible experiència de conviure amb soroll, destrucció, desordre i massa vegades, amb l'abandó de llar, a causa la utilització d'un mètode antic de reparació de canonada.

Aplicació de la capa de Epoxi. El procés de restauració és l'aplicació de la capa de Epoxi al sistema de canonades. El material de recobriment amb Epoxi subministra una barrera de protecció sense fisures a l'interior de les canonades, que evita, de forma permanent, la formació posterior de corrosió.Rehabilitació Total de la Canonada Mitjançant Màniga
Mitjançant el nostre sistema de reversió per aire a pressió i polimerització amb vapor d'aigua a pressió, li oferim una solució sostenible als seus problemes de canonades deteriorades, eliminació d'infiltracions i restauració de la integritat estructural. El nostre producte està especialment dissenyat i té l'Homologació Europea per a poder transportar Aigua potable i residual. Aquest sistema ens permet rehabilitar canonades amb diferents diàmetres compresos entre DN 150 i 1800


Rehabilitació Parcial de Canonades Mitjançant Packers
Aquest procés és ideal per a reparacions puntuals dintre de la canonada, per exemple, juntes en mal estat i trencaments puntuals de la canonada.
• La zona rehabilitada millora les característiques estàtiques i hidràuliques de la canonada.
• Els materials utilitzats són específics per a aquesta aplicació, resisteixen les condicions del clavegueram i respecten el medi.
• La longitud habitual dels maneguets és d'uns 50cm però es poden instal•lar diversos seguits per a reparacions de més gran longitud.


Inspecció de Canonades
Com si estigués en l'interior de la canonada però des de l'oficina i usant exclusivament el ratolí del PC.


Equips moderns i adaptats per a cada situació
Disposem de la més completa flota de càmeres perquè vostè pugui disposar de la millor qualitat en el servei. Per això disposem de càmeres en 3D, portàtils, sirius, amb marcat EX.


Millor i més detallada qualitat de filmació
• Maneres de reproducció visual de la filmació.
• Perspectiva, on l'observador pot detenir-se en qualsevol punt de la canonada, mirar cap a davant, cap a enrere, realitzar un cercle complet per a inspeccionar una junta, un zoom per a visualitzar millor una esquerda, etc.


Més gran longitud de xarxa inspeccionada per dia
L'operador no ha de detenir-se a gravar aquesta junta o aquella fisura. Només ha d'avançar sense preocupar-se, tots els detalls queden perfectament gravats.


Robot Fressador de Tuberies des de Dn 150 a Dn 800
Realitzem treballs en qualsevol tipus de material de canonada, fins i tot formigó i gres, eliminem ressalts, blocs de formigó, arrels i qualsevol altra obstrucció.
Altra aplicació característica d'aquests robots és l'obertura de les escomeses o connexions laterals en aquelles conduccions principals que prèviament han estat rehabilitades usant el sistema de màniga total.
Els nostres robots gràcies a la seva potent capacitat de fressat i al seu robust disseny, permeten sense dificultat realitzar aquestes tasques amb precisió i velocitat.
Amb l'ajuda de la càmera a color giratòria, fixada al robot, el treball pot ser controlat i documentat a través del monitor i ordinador situat a l'interior del vehicle.


Pot sol·licitar el seu pressupost sense cap compromís.
soDer

telf.: 609 308 077 ' info@soder.es ' c/ Aurora, 34 2º . 08700 Igualada , Barcelona * Nif: 77078476W * Nota Legal * Mapa web * Produït per anunzia .
Neteja de conductes · Conductes Homologats CE · Kit evacuació de calderes comunitàries · FABRICACIÓ de conductes i muntatge de conductes · Rehabilitació de conductes