soDer. Conceptes i solucions per a ventilació


HOME      |      CASTELLANO  |  CATALÀ  |  ENGLISH
 


Kit evacuació de calderes comunitàries
Serveis

Kit de evacuació de fums de calderes atmosfèriques i estances en xemeneies col·lectives.

Està estudiat per a solucionar els problemes en l'evacuació dels productes de la combustió de les calderes. Pot instal•lar-se en la sortida dels SHUNT comunitaris existents o nous mitjançant una peça d'adaptació.

És molt útil per solucionar el problema que es genera en els SHUNT comunitaris ja que el seu cost no és molt elevat i es podrien seguir muntant calderes de tir natural sense haver de treure-les al pati de ventilació o façana.
Com que el Kit HOGARTEC genera una depressió dintre del conducte, en cas que aquest no sigui estanc, els fums, en lloc de sortir per falta de tir o revoco en les llars, seria absorbir i garantir la seva seguretat.

Podria solucionar el problema de connectar calderes estanques en els SHUNT en els quals també estiguin connectades calderes atmosfèriques o de tir forçat (actualment prohibit segons norma 60670).

Quan el motor està parat no s'obstruïx la sortida dels fums i només funciona quan és necessari, o sempre. Ja que tenim aquesta opció, HOGARTEC recomanaria que en el període d'hivern estigui sempre en funcionament i a la nit en posició d'automàtic. En el període d'estiu sempre en automàtic.



Realitzem tot tipus d'instal·lació.
Pot sol·licitar el seu pressupost sense cap compromís.
soDer

telf.: 609 308 077 ' info@soder.es ' c/ Aurora, 34 2º . 08700 Igualada , Barcelona * Nif: 77078476W * Nota Legal * Mapa web * Produït per anunzia .
Neteja de conductes · Conductes Homologats CE · Kit evacuació de calderes comunitàries · FABRICACIÓ de conductes i muntatge de conductes · Rehabilitació de conductes