soDer. Conceptes i solucions per a ventilació


HOME      |      CASTELLANO  |  CATALÀ  |  ENGLISH
 


Neteja de conductes
Serveis

Neteja de conductes amb robots
Decomant és l'empresa capdavantera en el sector de la higienització i desinfecció de tot tipus d'instal•lacions industrials i de particulars.

Decomant no es limita a complir l'encàrrec una vegada el client sol·licita una operació neteja, va més enllà: en l'assessorament i la prevenció. Decomant dóna respostes amb una visió global per a garantir la salut i el benestar de l'empresa, els treballadors, de l'edifici i, evidentment, de les instal•lacions. Amb seu a la parròquia de la Massana i amb més de quinze anys d'experiència.
Decomant ha internacionalitzat l'activitat en el mercat espanyol. Amb domicili social a La Seu d'Urgell.
Decomant oferix qualsevol dels serveis tant a Andorra com en els països veïns. Com a mostra de qualitat cap als clients, Decomant utilitza sistemes de higienització que estan normalitzats en la UNE 100012 de gener de 2005 per als sistemes de ventilació i climatització.
L'equip humà de Decomant es forma constantment per a garantir al client un servei òptim.


CUIDEM LA SEVA SALUT EN EL LLOC ON VIU I TREBALLA

El dia 3 de maig de 2010, Decomant comença el procés d'implantació de les normes ISO 9001 (Qualitat), ISO 14001 (Ambient), i OHSAS 18001 (Prevenció). Aquest procés d'adaptació durarà aproximadament un any. Una prova més de la nostra voluntat d'oferir als nostres clients la millor qualitat amb el màxim rigor.


Pot sol·licitar el seu pressupost sense cap compromís.
soDer

telf.: 609 308 077 ' info@soder.es ' c/ Aurora, 34 2º . 08700 Igualada , Barcelona * Nif: 77078476W * Nota Legal * Mapa web * Produït per anunzia .
Neteja de conductes · Conductes Homologats CE · Kit evacuació de calderes comunitàries · FABRICACIÓ de conductes i muntatge de conductes · Rehabilitació de conductes